Project X

Olen tässä suunnitellut tekeväni kolme erilaista projektia, joista tässä esittelyn kohteena on Project X. Muut projektit ovat mielikuvituksellisesti Y ja Z. Näitä projekteja teen suht tasaisesti yhtä aikaa ja tietty siitä syystä varmasti kaikkien valmiiksi saattaminen vie aikaa, mutta eihän se määränpää vaan matka. Avaan kahta muuta projektia seuraavissa teksteissäni.

Olen siis kirjoitellut ihan hupimielessä hupikirjan. Tämän projektin tarkoituksena on laajentaa osaamisrepertuaariani ja itsensä haastamista ihan eri levelille. Tavoitteena on kirjoittaa naputella tietokirja. Aiheena on alustavasti ihmisen ajattelulle tyypillistä, ellei jopa ihan luonnollista tapaa ajatella väärin. Eli argumentointivirheet, päättelyvirheet, itseä koskevat harhat ja liian suuret luulot. Aihe tietty tarkentuu, ellei jopa hiljakseen muutukin, kun ahtaan tietoa kallooni kuin viimeisellä aterialla.

 

kirjapino

 

Olen tässä hiljakseen jo alkanut keräillä tietoa ja tutkinut kirjoja ihan tiedonhakumielessä kuin myös puolittain hupimielessä. Helmen saattaa löytää joskus myös ihan puolivahingossa. Lukuprojekti on ankara ja karu kuin pakkasaamu. Mutta onpahan tekosyytä lueskella sivistystä kehittävistä asioista ja aiheista.

Olen suunnitellut erääksi tavaksi ehdollistaa tekemiseni näiden projektien eteen, tutustuttamalla sinut rakas lukijani, tapaani tehdä kirjoitustyötä ja työvaiheisiini. Itseäni kiinnostaa ainakin behind the scenes -työskentely, vähän kaikenlaisessa scenessä: valmentaminen, leffat, kirjoittaminen… jne. Eli näet projektien valmistumista niiden eri vaiheissa, muiden tekstien lomassa tietenkin. Itse asiassa koko kirjan ajatus lähti näiden blogipäivitysten innoittamana. Siitä syystä päivittelenkin kirjan tikkuisia aiheita täällä kuin eläkeläinen.

Olen nimennyt tämän projektin työnimellä X. Miksi näin? No onhan se leuhkaa olla tekemisessä X Projektin kanssa… esim. Weapon X…

 

 

P.S. Olen aloittanut tämän blogitekstin kaikki kappaleet sanalla: olen.

Olen pahoillani siitä.

 

One thought on “Project X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s