EMG Economics

EMG Economics on yhteiskuntatieteellinen blogi, joka käsittelee monimuotoisen yhteiskunnan ilmiöitä. Blogin taustalla häärää 36-vuotias mies, jolla rakkautta riittää niin filosofiaan, politiikkaan ja historiaan. Pääpaino blogin aiheissa seilaa pitkälti taloustieteen kimpussa lukkiutumatta kuitenkaan liiaksi tieteenalan puiseen jargoniin. Blogitekstit ovat yhteiskuntatieteellisen terminologian, ilmiöiden ja aiheiden populaareja kuvauksia. 

Blogikirjoittaminen on ollut jo pitkään oppimiseni instrumentti, ja sillä tiellä jatkan edelleen. Kuten kaikessa oppimisessa vain tekemisen kautta osaaminen kehittyy. EMG Economicsin blogitekstit eivät kuitenkaan ole amatöörimäistä mässytystä, sen varmistaa tekstien alta löytyvät lähdeviitteet, jotka takaavat blue label -tason lukukokemuksen.

Ei elämä ole kuitenkaan pelkkää tieteen popularisointia, myös kaunokirjallisuuden kauneudelle on avattava sydämensä. Rakennusalan kokemuksista syntynyt esikoiskirjani Ahto, Tarmo & Raimo on veikeä kuvaus rakentamisesta, johtamisesta ja ihmisenä kasvamisesta.

Seuraavalla teoksella koettelen tietokirjailijan taitojani. Sen teen taas iltahämärissäni,

omaksi ratokseni,

josko myös terapiaksenikin.

Rakkain terkuin,

Erkka-Mikael Gummerus

 

“Ja minä itse, miksi näitä mietin..”